+421 22 10 25 972
ReflexRol, Pergoly, Žalúzie, Rolety, Markízy, Prístrešky, Brány/BLOG/Aj šikmé okná možno zatieniť elegantne

Aj šikmé okná možno zatieniť elegantne

Svieti na vás slnko a v izbe je horúco, pretože máte šikmé okná a doteraz ste sa neodvážili vypátrať také žalúzie, ktoré sadnú aj atypicky riešeným tvarom? Tak tomu je koniec.

V našej spoločnosti Isotra a ReflexRol myslíme aj na neobyčajné tvary okien, pretože si stojíme za myšlienkou, že každé okno si zaslúži svoju žalúziu, bez ohľadu na tvar, veľkosť či vek. 

V ponuke sa obzvlášť vyníma vonkajšie žalúzie Cetta, ktorú vyrábame hneď v niekoľkých prevedeniach. 

Cetta - vonkajšie žalúzie s veľkou variabilitou prevedení 

Vonkajšie žalúzie Cetta je jedným zo základných typov žalúzií, ktoré u nás nájdete. Zároveň patrí k najobľúbenejším typom, a to ako pre rodinné domy, tak pre kancelárske a administratívne budovy.

Jej všestranné zameranie je dané tým, že Cetta ponúka hneď niekoľko spôsobov prevedenia, vrátane šikmého zatienenie - šikmá žalúzie Cetto 80F TE, ktorú nájdete v prostrednej časti webu.

sikma-zaluzia-1

Cetta Slim má nízku výšku nábalu a umožňuje špecifické skladanie lamiel. Cetta Duo vás zase ohromí tým, že môžete lamely naklápať rozdielne, takže horná časť žalúzie môže smerovať na opačnú stranu než dolná časť, čo vám prináša oveľa väčšiu variabilitu zatienenia. Preto sa Cetta Duo hodí do kancelárskych budov, školiacich miestností alebo konferenčných hál.

Cetta Flexi je variant, kedy je vďaka použitiu lamiel bez pozdĺžneho záhybu docielené nízkej výšky nábalu. Ak teda nezostáva miesto pre dostatočný nábal, je Cetta Flexi tým najlepším riešením. Zároveň táto žalúzie ponúka šikmé prevedenie, takže bez problémov dokáže zatieniť okná s šikmou plochou.

Okrem niekoľkých variantov prevedenia Cetta vyniká aj vysokým stupňom zatienenie, má termoregulačný a ochranný efekt, dokáže tiež znížiť hladinu zvuku v okolí a môžete ju ovládať elektricky. Samozrejmosťou je hliníkový materiál, ktorý je extra odolný ako voči poveternostným vplyvom, ako aj voči zubu času.

Tak čo, už veríte, že môžete zatieniť akýkoľvek typ plochy, vrátane tej šikmé? 


ReflexRol & VizioDron s.r.o.  

Kremnická 26, budova ACK1
851 01 Bratislava, Slovakia
+421 22 10 25 972info@reflexrol.sk

facebook  youtube  

Stretnutie si prosím dohodnite telefonicky, alebo mailom vopred. Tešíme sa na Vašu návštevu.

 

Staňte sa našim
MONTÁŽNYM PARTNEROM

Ak sa chcete stať našim montážnym partnerom, dajte nám o sebe vedieť pomocou nášho formulára.

Dajte nám o sebe vedieť
zaluzie_pergoly_rolety_4zaluzie_pergoly_rolety_320190904_153954bg1