+421 22 10 25 972
ReflexRol, Pergoly, Žalúzie, Rolety, Markízy, Prístrešky, Brány/BLOG/Ako dokonale zatieniť zimnú záhradu? Objavte kúzlo roliet.

Ako dokonale zatieniť zimnú záhradu? Objavte kúzlo roliet

Je málo priestorov, v ktorých si pripadáte, ako keby ste sedeli vo vnútri a zároveň vonku. Takým geniálnym priestorom je bezpochyby zimná záhrada.

Aj keď sa v zimnej záhrade ľahko schováte pred vonkajším svetom, slnečné lúče si vždy medzierku nájdu. Ako to zariadiť, aby na vás nesvietilo a v zimnej záhrade nebolo príliš veľké horúco?
Takýto úloha hravo zvládnu screenové rolety.

Rolety perfektne zatieni zimnú záhradu a pergolu

Hlavnou funkciou roliet je zabrániť vstupu slnečných lúčov do interiéru ešte skôr, než sa dotknú sklenené plochy okien. Vďaka vodiacim lištám svetlo neprenikne do interiéru ani po stranách okna. Rolety navyše chráni váš nábytok pred vyblednutím a tvoria nezanedbateľnú súčasť vašej zimnej záhrady - sú totiž skvelým dizajnovým doplnkom.

Na rolety sa môžete spoľahnúť v priebehu celého roka

Rolety sú šikovným pomocníkom, na ktorého sa môžete spoľahnúť v priebehu celého roka. Ich veľkou výhodou je, že zabraňujú akumuláciu tepla v interiéri. Medzi sklom a látkou rolety je dostatočný priestor, takže vzduch lepšie cirkuluje a teplo sa zbytočne nehromadí. Roletu môžete nainštalovať na akýkoľvek typ nielen zimnej záhrady, ale aj pergoly. Materiál rolety je vyrobený z kvalitného a odolného materiálu, ktorý je odolný voči korózii a poradí si aj s nepriaznivým počasím, nech je prudké slnko, silný vietor alebo husto sneží.

screenove-rolety-gw-2 

Zipový systém – čerstvá technologická novinka

Látka rolety musí byť vyrobená z veľmi kvalitného materiálu a navrhnutá tak, aby bez ťažkostí zvládala všetky funkcie, ktoré roleta má mať. Najmä u starších typov roliet sa skôr mohlo stať, že látka z vodiacej lišty vykĺzla a roleta sa sama vytiahla nahor.

 V spoločnosti Isotra sme našli spôsob, ako situáciám, kedy sa roleta sama vytiahne, predchádzať. V našej ponuke teraz nájdete roletu HRV08-ZIP, ktorá je vybavená technológiou zipsového systému.

Zipsový systém zaistí, že látka zostane dlhšie napnutá v každej polohe dolného profilu a zabraňuje tak vykĺznutiu látky z vodiacej lišty. Látka je z každej strany opatrená zipsom, ktorý s látkou navyše môžete manipulovať vo viacerých smeroch - možno ju sťahovať zo strán, zospodu aj zhora. 

zip-screenove-rolety-1 


ReflexRol & VizioDron s.r.o.  

Kremnická 26, budova ACK1
851 01 Bratislava, Slovakia
+421 22 10 25 972info@reflexrol.sk

facebook  youtube  

Stretnutie si prosím dohodnite telefonicky, alebo mailom vopred. Tešíme sa na Vašu návštevu.

 

Staňte sa našim
MONTÁŽNYM PARTNEROM

Ak sa chcete stať našim montážnym partnerom, dajte nám o sebe vedieť pomocou nášho formulára.

Dajte nám o sebe vedieť
zaluzie_pergoly_rolety_4zaluzie_pergoly_rolety_320190904_153954bg1