+421 22 10 25 972
ReflexRol, Pergoly, Žalúzie, Rolety, Markízy, Prístrešky, Brány/BLOG/Horúčave v podkroví zabráni vonkajšia roleta na strešnom okne VELUX

Horúčave v podkroví zabráni vonkajšia roleta na strešnom okne VELUX

Letné počasie je neúprosné a Slováci bývajú v posledných rokoch nútení vysporiadať sa aj s tropickými teplotami. Preto hľadajú spôsoby, ako ochladiť svoje domy a byty. Stále častejšie pritom volia vonkajšie tieniace doplnky VELUX, ktoré zabraňujú prehrievaniu. Nedovolia totiž slnečným lúčom preniknúť až k oknu a ohriať tak vzduch v miestnosti, takže doma ostáva prijemný chládok. 

Pre strešné okná VELUX je k dispozícii niekoľko druhov účinnej ochrany pred horúčavou. Najjednoduchší predstavuje vonkajšia markíza VELUX z priehľadnej tkaniny, ktorá prepúšťa dovnútra denné svetlo a nenarušuje výhľad z okna. Na výber je s manuálnym i diaľkovým ovládaním. V spálni a detskej izbe sa výborne uplatní ľahká vonkajšia roleta na solárny pohon, ktorá okrem ochrany pred horúčavou zaistí aj zatemnenie pre nerušený spánok. Vďaka solárnemu pohonu nepotrebuje prívod elektriny, má veľmi pohodlné diaľkové ovládanie s tichým chodom a plynulým polohovaním. Najkomplexnejším riešením je diaľkovo ovládaná vonkajšia roleta z bezúdržbovej hliníkovej konštrukcie. Zaistí maximálnu ochranu pred slnkom, zároveň dokonale zatemní interiér a ochráni okno aj pred tými najnáročnejšími poveternostnými podmienkami. Výborne poslúži aj v zime, kedy zabraňuje únikom tepla cez okno a znižuje výdavky za energie.

roleta_velux 

Nech už si zvolíte ktorýkoľvek variant vonkajšieho tienenia VELUX, v horúcich letných dňoch si za svoje rozhodnutie určite poďakujete. V južných krajinách, akou je napríklad Taliansko, sú vonkajšie rolety bežným štandardom. Pri stavbe každého rodinného domu s nimi ľudia už automaticky počítajú. Naše letné počasie sa začína tomu talianskemu podobať, preto by sme sa mu mali vedieť prispôsobiť rovnako ako Taliani.

screenova-roleta-velux-solarnym-dialkovym-ovladanim-2 

Okrem horúčavy dokážu na jar a v lete znepríjemniť život taktiež ostré slnečné lúče. Pre reguláciu denného svetla sú vhodné vnútorné doplnky, akými sú rolety, alebo žalúzie. Dokážu vytvoriť príjemnú atmosféru s jemne rozptýleným svetlom, alebo naopak miestnosť úplne zatemniť. Rôzne typy vnútorných roliet si môžete zaobstarať taktiež vo výhodnom balíku spoločne s vonkajšou markízou. Vyriešite tým nielen ochranu pre horúčavou, ale aj reguláciu svetla – a ešte ušetríte 15 percent z ceny oboch výrobkov.

Chráňte svoje podkrovie pred horúčavou 

Zaistite si na leto príjemný chládok s vonkajším tienením strešných okien VELUX. Problém s prehrievaním vám elegantne vyrieši ľahká vonkajšia roleta na solárny pohon, ktorá nepotrebuje prívod elektriny a jednoducho ju nainštalujete aj na staršie strešné okno. Na výber sú aj iné riešenia od najjednoduchšej manuálne ovládanej vonkajšej markízy z priesvitnej tkaniny až po robustnú vonkajšiu roletu z bezúdržbovej hliníkovej konštrukcie, ktorá bude tepelne izolovať aj v zime a šetriť výdavky za energie.

lahka_roleta_velux_eshop

Vonkajšia roleta VELUX zabezpečí príjemný chládok

Ideálnym riešením pre ochranu pred letnými horúčavami sú vonkajšie rolety na strešné okná. Zadržia slnečné lúče skôr, než sa dostanú ku skleným tabuliam, a zabránia tak prehriatiu interiéru. Vonkajšie rolety s komfortným diaľkovým ovládaním je možné sťahovať a vyťahovať napríklad pomocou mobilnej aplikácie. Vedeli ste, že ľahká vonkajšia roleta na solárny pohon nepotrebuje prívod elektriny a ľahko sa inštaluje aj na staršie strešné okno? Naviac nielen ochráni pred horúčavou, ale zaistí aj zatemnenie pre nerušený spánok.


ReflexRol & VizioDron s.r.o.  

Kremnická 26, budova ACK1
851 01 Bratislava, Slovakia
+421 22 10 25 972info@reflexrol.sk

facebook  youtube  

Stretnutie si prosím dohodnite telefonicky, alebo mailom vopred. Tešíme sa na Vašu návštevu.

 

Staňte sa našim
MONTÁŽNYM PARTNEROM

Ak sa chcete stať našim montážnym partnerom, dajte nám o sebe vedieť pomocou nášho formulára.

Dajte nám o sebe vedieť
zaluzie_pergoly_rolety_4zaluzie_pergoly_rolety_320190904_153954bg1