+421 22 10 25 972
ReflexRol, Pergoly, Žalúzie, Rolety, Markízy, Prístrešky, Brány/BLOG/Novinka! Bioklimatická pergola utlmia páliace slnko, dážď aj sneh

Novinka! Bioklimatická pergola utlmia páliace slnko, dážď aj sneh.

Radi grilujete a trávite čas na záhrade alebo terase, ale plány vám niekedy skazia rozmary počasia? Máme riešenie: Bioklimatická pergolu ARTOSI s naklápacími lamelami.

Hliníkové lamely možno naklopiť od 0 do 130 ° tak, aby odrážali slnko počas celého dňa - strechu pergoly dokonca môžete rozdeliť na niekoľko nezávislých sekcií a naklápať lamely v každej sekcii zvlášť. Svetlo aj tieň tak bude presne tam, kde ich chcete mať. A ak by tienenie strechou predsa len nestačilo, treba v prípade pergoly orientované na západ, možno do jej konštrukcie integrovať aj vonkajšie žalúzie alebo screenové rolety. Môže nastať aj opačná situácia: budete si chcieť pretiahnuť večer, aj keď slnko už zapadá. Pre tento prípad sa dajú strany výsuvu pergoly vybaviť LED pásikom.

otocna-lamelova-naklapacia-bioklimaticka-pergola-artosi-1

Multifunkčná pergola? Pergola k stene.

Čo keď začne pršať? Nemusíte hneď všetko baliť a sťahovať späť do domu: lamely je možné sklopiť úplne vodorovne a utesniť. Dažďová voda bude odtekať stojkami pergoly. Tie mimochodom nemusia byť umiestnené presne v rohoch, ale až meter od kraja, čo zvyšuje variabilitu pre zatienenie čo najväčšej časti pozemku. Konštrukcia môže stáť samostatne alebo byť ukotvená do steny kratšie aj dlhšie stranou, tj. Rovnobežne alebo kolmo k lamelám. Pergola ARTOSI je k dispozícii v šiestich základných RAL farbách - bielej, hnedej a odtieňoch šedej či striebornej.

otocna-lamelova-naklapacia-bioklimaticka-pergola-artosi-2

Pergola od českého vývojára 

Model ARTOSI sme pre vás v Isotra sami vyvinuli, aby spĺňal všetko, čo môžete od pergoly chcieť. Kládli sme dôraz na výhodnú cenu a tiež na to, aby ste si ju dokázali zmontovať sami. Môžete si tak v pokoji užiť odpočinok bez páliaceho slnka alebo odtieniť gril pred dažďom. 

otocna-lamelova-naklapacia-bioklimaticka-pergola-artosi-3

      


ReflexRol & VizioDron s.r.o.  

Kremnická 26, budova ACK1
851 01 Bratislava, Slovakia
+421 22 10 25 972info@reflexrol.sk

facebook  youtube  

Stretnutie si prosím dohodnite telefonicky, alebo mailom vopred. Tešíme sa na Vašu návštevu.

 

Staňte sa našim
MONTÁŽNYM PARTNEROM

Ak sa chcete stať našim montážnym partnerom, dajte nám o sebe vedieť pomocou nášho formulára.

Dajte nám o sebe vedieť
zaluzie_pergoly_rolety_4zaluzie_pergoly_rolety_320190904_153954bg1