+421 22 10 25 972
ReflexRol, Pergoly, Žalúzie, Rolety, Markízy, Prístrešky, Brány/BLOG/Plánujete na jar prístavbu? A už viete, ako ju zatienite?

Plánujete na jar prístavbu? A už viete, ako ju zatienite?

Zatieniť je potreba i novú prístavbu. Jej zatienenie si naplánujte dopredu, aby bolo možné tieniacu techniku zabudovať hneď v priebehu realizácie samotnej stavby. Prinášame prehľad produktov, ktoré vám pomôžu vyriešiť problém.

Vonkajšie žalúzie 

Účinnosť vnútorného tienenia je podstatne menšia z dôvodu prestupu slnečnej energie sklom a jej premeny v energiu tepelnú. Oveľa lepším variantom preto je investovať do vonkajších žalúzií. Zabezpečia, že sa sklo sa ohrieva len minimálne. Vonkajšie žalúzie zabránia hluku z vonku, bránia vniknutiu peľu do miestnosti, chráni pred vetrom. Rovnako tak tlmia slnečný svit a znižujú náklady na energie a takisto zvyšujú bezpečnosť. Cez lamely je ťažké sa do domu dostať. S vonkajšími žalúziami tiež podčiarknete vzhľad celého domu.

vonkajsie-zaluzie-s90 __

VONKAJŠIE ROLETY 

Vonkajšie rolety zaistia v miestnosti príjemnú klímu a navyše sú pekným exteriérovým doplnkom. Vašej novej prístavbe poskytnú vynikajúcu protislnečné ochranu a izolačné vlastnosti. S dokonale uzavretými lamelami nezačujete hluk z ulice a konštrukcia okien je chránená pred nepriaznivými poveternostnými vplyvmi. Vysoko kvalitný materiál garantuje dlhú životnosť a funkčnosť vonkajších roliet. 

vonkajsie-rolety _

SCREENOVÉ ROLETY 

Pre využitie v interiéri aj v exteriéri novej prístavby sa skvele hodia aj screenové rolety, ktoré dodávajú skutočne nadčasový vzhľad. Dostatočne chránia pred priamymi slnečnými lúčmi, napriek tomu prepúšťajú dostatok svetla. Materiál sa skladá zo skleného vlákna, PVC a polyesteru, vďaka tomu je tento typ roliet vysoko odolný voči poveternostným podmienkam, preto sú vhodné aj do exteriéru. Ak si chcete zachovať súkromie a napriek tomu mať dokonalý výhľad von, potom siahnite po screenových roletách, ktoré sú bežne využívané aj pre pasívne stavby. Je to vďaka schopnosti vytvárať v interiéri príjemné klimatické podmienky. 

screenove_rolety _ 

 

 


ReflexRol & VizioDron s.r.o.  

Kremnická 26, budova ACK1
851 01 Bratislava, Slovakia
+421 22 10 25 972info@reflexrol.sk

facebook  youtube  

Stretnutie si prosím dohodnite telefonicky, alebo mailom vopred. Tešíme sa na Vašu návštevu.

 

Staňte sa našim
MONTÁŽNYM PARTNEROM

Ak sa chcete stať našim montážnym partnerom, dajte nám o sebe vedieť pomocou nášho formulára.

Dajte nám o sebe vedieť
zaluzie_pergoly_rolety_4zaluzie_pergoly_rolety_320190904_153954bg1