+421 22 10 25 972
ReflexRol, Pergoly, Žalúzie, Rolety, Markízy, Prístrešky, Brány/BLOG/Rolety, ktoré si vaše zimná záhrada zamiluje (novinky medzi našimi produktmi)

Rolety, ktoré si vaše zimná záhrada zamiluje (novinky medzi našimi produktmi)

Zimná záhrada spolu s pergolou patrí medzi najobľúbenejšie kúty nášho domova, do ktorých radi utekáme pred starosťami všedného dňa. Keď sú vhodne zatienené, razom sa premení na miesto, kde môžeme v pokoji odpočívať po celý rok, nech je zima, alebo leto. S neznesiteľným teplom a ťažkým vzduchom účinne zatočí rolety pre pergoly a zimné záhrady.

Dobré rolety myslia naozaj na všetko 

Rolety majú všeobecne dva hlavné úlohy. Jednak regulujú teplo v interiéri, a jednak vďaka nim lepšie cirkuluje vzduch. Navyše chráni interiér zimnej záhrady či pergoly pred vyblednutím.

Naše nové rolety Veranda zvládnu nielen to. Čo všetko dokážu?

Skvele tienia

Rolety Veranda vytvorí tieň všade, kde je potrebné. Perfektne zatieni vnútorná aj vonkajšia časť presklené plochy a to v akomkoľvek smere - vodorovne, zvislo i šikmo. Pekne vyzerajú a drží krok s dobou. Vaša pergola či zimná záhrada budú vyzerať moderne a štýlovo. Spolu s peknou látkou dotvoria celkový vzhľad vášho domu.

Žiadna teplota je nezaskočí 

Rolety Veranda sa vedia zladiť s akoukoľvek teplotou. Slnečné lúče sa na sklo nedostanú, a tak je v miestnosti príjemne. Naviac je medzi sklom a látkou dostatočný priestor, takže v miestnosti dobre cirkuluje vzduch.

Ľahko sa s nimi manipuluje 

Roletu môžete sťahovať zo strán, zospodu aj zhora, čo vám uľahčí prácu.

screenove-rolety-markizy-pre-zimne-zahrady-2

Aké rolety si u nás môžete vybrať? 

V spoločnosti Isotra vyrábame pre ReflexRol s.r.o. dva typy roliet - Veranda HRV52 a Veranda HRV08-ZIP.

Roleta Veranda HRV52 sa vyznačuje vysokou odolnosťou materiálu voči počasiu a dlhou životnosťou. Môžete ju namontovať na akúkoľvek konštrukciu zimnej záhrady či pergoly. Ovládanie môžete zvoliť ručné, alebo elektrické.

Roleta Veranda HRV08-ZIP je o niečo lepší, než jej sestra. Vďaka jedinečnému ZIP systému sa tkanina rolety dokáže čo najviac napnúť. Máte tak záruku, že látka z vodiacich líšt len tak nevykĺzne. Roleta HRV08-ZIP má aj tú výhodu, že ju môžete namontovať z oboch strán - ako z interiéru, ako aj z exteriéru. Nainštalovať ju môžete dokonca aj do strešného okna.

Šaty robia roletu 

K výrobe látok sa používajú nanotechnológie, ktoré látke prepožičia maximálnu vodeodolnosť, čím ju ochráni pred plesňou. Povrch látky je tiež chránený pred špinou a farba pred vyblednutím. Potešíme aj zákazníkov, ktorým nie je ľahostajné životné prostredie. Látky nie sú toxické a tak prírodu nezaťažujú.

A ešte jedna skvelá správa. Látku na roletu Veranda môžete vyberať z akýchkoľvek markízových látok DICKSON, ktoré v spoločnosti Isotra máme pre zákazníkov ReflexRol. To znamená, že ak už od nás máte markízu s dekorom, do ktorého ste sa zamilovali, môžete ten istý použiť aj pre novú roletu. 

Pre roletu Veranda HRV08-ZIP sa tiež hodí screenové látka s názvom Soltis 92. Táto technická tkanina má niekoľko unikátnych vlastností, vďaka ktorým medzi ostatnými látkami vyniká. Je navrhnutá tak, aby maximálne chránila pred slnečným žiarením a prienikom tepla. Vďaka tejto látke je svetlo v interiéri čo najviac prirodzené. Materiál je natiahnutý v dvoch smeroch, čo mu zaisťuje vysokú rozmerovú stabilitu a pevnosť. Látka je chránená pred ohňom a vyblednutím farby.

Chcete sa o našich roletách dozvedieť viac? Pozrite sa na ne na našich stránkach.  


ReflexRol & VizioDron s.r.o.  

Kremnická 26, budova ACK1
851 01 Bratislava, Slovakia
+421 22 10 25 972info@reflexrol.sk

facebook  youtube  

Stretnutie si prosím dohodnite telefonicky, alebo mailom vopred. Tešíme sa na Vašu návštevu.

 

Staňte sa našim
MONTÁŽNYM PARTNEROM

Ak sa chcete stať našim montážnym partnerom, dajte nám o sebe vedieť pomocou nášho formulára.

Dajte nám o sebe vedieť
zaluzie_pergoly_rolety_4zaluzie_pergoly_rolety_320190904_153954bg1