+421 22 10 25 972
ReflexRol, Pergoly, Žalúzie, Rolety, Markízy, Prístrešky, Brány/BLOG/Screenová roleta vhodná nielen do pergoly ALFA-ZIP

Screenová roleta vhodná nielen do pergoly ALFA-ZIP

V Isotra pre vás neustále vymýšľame a vyvíjame nové produkty. Tým najaktuálnejším je screenové roleta ALFA-ZIP, ktorá sa ideálne hodí do pergoly, môžete ju ale použiť aj ako klasické vonkajšie tienenie.

Screenové roleta ALFA-ZIP

Čím je nová roleta výnimočná? Predovšetkým je to možnosť použitia špeciálneho montážneho profilu do pergol. Vyvážená spodná lišta umožňuje perfektné napnutie tkaniny a vďaka tomu, že priestor medzi boxom, vodiacimi lištami a látkou je kompletne uzavretý, chráni ALFA-ZIP aj proti vniknutiu hmyzu do interiéru. Ak potrebujete kompletné zatemnenie, možno zvoliť látku typu blackout.


Roleta ALFA-ZIP spĺňa kritériá triedy odolnosti proti vetru 6 a jedným kusom rolety môžete zatieniť až 15 m2. Zároveň možno spriahnuť dohromady aj dve alebo tri rolety vedľa seba. Špeciálne podtyp ALFA SOLAR-ZIP využíva solárneho panelu na dobíjanie vstavanej batérie. Tá potom dodáva energiu pre pohon a všetko ovládanie rolety. Vďaka solárnemu napájaniu potom nezaplatíte za prevádzku roliet ani korunu.

screeenova_roleta_alfa_zip_isotra_na_mieru

 Tip: Rolety ALFA-ZIP môžete mať v klasickom hranatom alebo moderným zaoblenom roletovom boxe. ALFA SOLAR-ZIP so solárnym napájaním je k dispozícii len v hranatom boxe.

Výhody screenových rolet

Screenové rolety nie sú v sortimente Isotra žiadnou novinkou - písali sme napríklad o ďalších typoch HR7 a HR8-ZIP.

Hlavné pozitíva screenových roliet

  • je cez ne vidieť von a pritom zabraňujú pohľadom dovnútra
  • odrážajú slnečné lúče a horúci vzduch
  • v zime zamedzujú prístupu studeného vzduch
  • zlepšujú izolačné vlastnosti budovy
  • moderný prvok tienenie

Screenové rolety v pergole

Kto má záhradu na veternom pozemku, vie o tom svoje: pre príjemné posedenie je potreba pergolu zatieniť aj proti vetru. Teraz máte ale ešte jednu možnosť navyše - roleta ALFA-ZIP bola navrhnutá s ohľadom na použitie práve v pergolách. Uľahčuje to ako špeciálny montážny profil do pergol, tak vyvážená spodná lišta pre vedenie a napnutie tkaniny. Výhodou rolety ALFA-ZIP je tiež jej jednoduchá montáž..

ARTOSI a rolety ALFA-ZIP: výnimočná symbióza

Rolety ALFA boli vyvinuté s dôrazom na použitie do bioklimatických pergol, predovšetkým pergoly ARTOSI. Na na stránkach www.artosi.cz nájdete nielen prehľadné zobrazenie všetkých jej funkcií, ale tiež možnosť rovno si pergolu ARTOS nakonfigurovať podľa vašich požiadaviek - jej rozmery, farbu, počet úsekov strechy, umiestnenie elektriny, zvod vody alebo práve inštaláciu screenových roliet. Naplánovať, ako bude vyzerať vaša pergola, už nemôže byť jednoduchšie.

screeenova_roleta_alfa_zip_isotra_v_pergole

Pre lepšiu predstavu. Typ pergoly: ARTOS typ B s pomocným kotvením profilu v dĺžke výsuvu na stenu, Rozmer: 3500 x 6280 mm, Farba konštrukcie: DB 703, Farba lamiel: DB 703, Doplnok: LED osvetlenie (studený odtieň), screenové roleta HR8-ZIP, látka Satin STNZ 0101 grey 


ReflexRol & VizioDron s.r.o.  

Kremnická 26, budova ACK1
851 01 Bratislava, Slovakia
+421 22 10 25 972info@reflexrol.sk

facebook  youtube  

Stretnutie si prosím dohodnite telefonicky, alebo mailom vopred. Tešíme sa na Vašu návštevu.

 

Staňte sa našim
MONTÁŽNYM PARTNEROM

Ak sa chcete stať našim montážnym partnerom, dajte nám o sebe vedieť pomocou nášho formulára.

Dajte nám o sebe vedieť
zaluzie_pergoly_rolety_4zaluzie_pergoly_rolety_320190904_153954bg1