+421 22 10 25 972
ReflexRol, Pergoly, Žalúzie, Rolety, Markízy, Prístrešky, Brány/BLOG/Screenové rolety HR7 a HR8 ZIP - moderné a praktické

Screenové rolety HR7 a HR8 ZIP - moderné a praktické.

Hľadáte tieniacu techniku, ktorá bude rýdzo praktická, ale zároveň pekná a "moderná? Presne také sú naše screenové rolety HR7 a HR8 ZIP.

Screenové rolety účinne regulujú množstvo slnečného svetla, ktoré dopadá do interiéru, a tým vytvárajú príjemnú teplotu v miestnosti. Rolety sú nielen skvelým pomocníkom za horúcich letných dní, ale aj tých zimných - účinne obmedzujú prúdenie studeného vzduchu na sklo okna, čo podstatne zlepšuje izolačné vlastnosti budovy. Vďaka roletám ušetríte časť nákladov za kúrenie.

Čo na našich screenových roletách najviac oceníte?

  • štýlový a decentný vzhľad
  • možnosť širokého výberu látok
  • praktické funkcie, ako regulácia slnečného svitu, a pod.
  • ochranu proti hmyzu a poveternostným vplyvom
  • možnosť elektrického ovládania
  • viac variantov prevedenia - rolety môžu byť s krycím profilom, ale aj bez neho, bočné vedenie dá vyriešiť buď lankom, alebo vodiacou lištou

Screenová roleta HR7

Screenové roleta HR7 je vynikajúcou voľbou pre pasívne domy, nakoľko pri jej inštalácii nemusíte perforovať stavbu. Môžete ju nainštalovať na akýkoľvek okenný profil alebo fasádu. Navyše ponúkame 2 typy boxov: hranatý pre modernú architektúru domu, alebo zaoblený, ktorý sa hodí skôr pre tradičné stavby. Látka rolety je vyrobená tak, aby bola čo najviac odolná a vydržala niekoľko rokov. Unikátna technológia Xglide znižuje trenie medzi látkou a boxom, látka sa teda toľko neopotrebováva a vydrží dlhšie.

zip-screenove-rolety-hr7-1  

Screenová roleta HR8 ZIP

HR8 ZIP vám padne do oka, ak hľadáte výraznejšie screenové roletu s vychytanými funkciami. HR8 ZIP vás ochráni pred náletmi hmyzu, zatieni vám veľkú plochu (až 18 metrov štvorcových) a oživia celkový vzhľad vašich okien. Screenové roleta HR8 ZIP je jedinečná vďaka systému líšt, ktorý zaisťuje odolnosť proti vetru a udržiava látku napnutú na všetkých miestach. Vo vodiacej lište je skrytá nerezová pružina, ktorá sa neopotrebováva a látku pevne drží na mieste. Látka tak nikam nezošmykuje, ani sa nevyťahuje. Tým je docielená jej dlhoročná výdrž.

Ako u jej kolegyňa HR7, aj túto roletu ponúkame s klasickým i moderným tvarom boxu. Je len na vás, ktorý si vyberiete. 

zip-screenove-rolety-1 


ReflexRol & VizioDron s.r.o.  

Kremnická 26, budova ACK1
851 01 Bratislava, Slovakia
+421 22 10 25 972info@reflexrol.sk

facebook  youtube  

Stretnutie si prosím dohodnite telefonicky, alebo mailom vopred. Tešíme sa na Vašu návštevu.

 

Staňte sa našim
MONTÁŽNYM PARTNEROM

Ak sa chcete stať našim montážnym partnerom, dajte nám o sebe vedieť pomocou nášho formulára.

Dajte nám o sebe vedieť
zaluzie_pergoly_rolety_4zaluzie_pergoly_rolety_320190904_153954bg1