+421 22 10 25 972
ReflexRol, Pergoly, Žalúzie, Rolety, Markízy, Prístrešky, Brány/BLOG/Veranda HRV80-ZIP-2P – až sa jar spýta, čo ste robili v zime

Veranda HRV80-ZIP-2P – až sa jar spýta, čo ste robili v zime

Sotva začínate myslieť na Vianoce a máte pocit, že jar je ešte ďaleko? Pozor, aby vás neprekvapilo! Spočítajte si s nami dni do jari a buďte pripravení na prvé jarné lúče, ktoré by vás chceli oslňovať pri posedení pred domom: schovajte sa pod verandu HRV80-ZIP-2P.

Hliníková veranda krytá látkou navíjanou do boxu

Niečo medzi pergolou a markízou – unikátna konštrukcia HRV80-ZIP-2P so supertenkou vodiacou lištou a úzkymi stojkami vám umožní využiť sezónu vonkajšieho posedenia naozaj od začiatku do konca. Voliteľné LED osvetlenie vypomôže tam, kde denné svetlo nestačí. Vďaka zipsovému systému zostáva látka v každej polohe plne napnutá a nemôže z vodiacich líšt vykĺznuť. Veranda sa uchytáva do steny a elegantným, nenápadným dizajnom výborne doplní vzhľad vašej nehnuteľnosti. Screenová tkanina SOLTIS, ktorá sa pre ňu používa, je z vysoko odolného polyesterového vlákna – neusadzuje sa na ňom špina a odoláva voči horeniu (B1, M1). Medzi jej prednosti patrí aj farebná stálosť, ktorú ale podporuje navyše aj možnosť úplného navinutia látky do uzavretého boxu. A nie je nad to – až sa jar spýta, čo ste robili v zime – mať už pripravenú odpoveď: posedenie pred domom máme včas nachystané na prvé teplé dni.

veranda-hrv80-zip-2p-dva

veranda-hrv80-zip-2p-tri

Využívajte zimnú záhradu po celý rok

Výhodou zimnej záhrady je predovšetkým možnosť zdržiavať sa tu po celý rok, nielen v čase, keď je vonku krásne. Tipy, ako využívať zimnú záhradu, sme vám priniesli v článku Jeseň v zimnej záhrade - nie sú ale obmedzené len na jeseň, môžete sa nimi inšpirovať aj v zime alebo začiatkom jari. V dobe karanténnych opatrení sa navyše hodí každý netradičný priestor, pomocou ktorého si môžete spestriť pobyt doma. Pred ostrými slnečnými lúčmi skorej jari aj pred nevítanými pohľadmi z okolia je však potrebné ju ochrániť roletami. Model Veranda HRV80-ZIP je ideálny na zakrytie šikmej presklenej strechy, zvislé steny zimnej záhrady môže tieniť klasická roleta, screenová roleta alebo vnútorné žalúzie.

veranda-hrv80-zip-2p-styri



ReflexRol & VizioDron s.r.o.  

Kremnická 26, budova ACK1
851 01 Bratislava, Slovakia
+421 22 10 25 972info@reflexrol.sk

facebook  youtube  

Stretnutie si prosím dohodnite telefonicky, alebo mailom vopred. Tešíme sa na Vašu návštevu.

 

Staňte sa našim
MONTÁŽNYM PARTNEROM

Ak sa chcete stať našim montážnym partnerom, dajte nám o sebe vedieť pomocou nášho formulára.

Dajte nám o sebe vedieť
zaluzie_pergoly_rolety_4zaluzie_pergoly_rolety_320190904_153954bg1