+421 22 10 25 972
ReflexRol, Pergoly, Žalúzie, Rolety, Markízy, Prístrešky, Brány/BLOG/Vonkajšia roleta VIVERA

Vonkajšia roleta VIVERA

Vonkajšie rolety prinášajú vysoký stupeň tepelnej aj hlukovej izolácie a zároveň esteticky dopĺňajú budovu. Poznáte model Vivera, ktorý umožňuje dokonca integráciu siete proti hmyzu?

Vonkajšie rolety s plastovými, alebo hliníkovými lamelami?

Hliníkové lamely plnené PUR penou sú odolnejšie a v priebehu času pôsobením slnka a mrazu nevyblednú. Lepšie vzdorujú extrémnym výkyvom počasia, napríklad poškodenie krúpami, a je ťažšie je prekonať pri pokuse o vlámanie. Vyššia kvalita však znamená aj vyššiu cenu. Rolety Vivera poskytujú možnosť voľby z oboch materiálov.

ako-si-vybrat-markizu-2

 

Výhody vonkajšie rolety Vivera

V lete môžu byť útoky vonkajšieho hmyzu nielen nepríjemné, ale aj nebezpečné. Seba i svojich blízkych môžete ochrániť sieťou proti hmyzu - a ak plánujete obstaranie vonkajších roliet, môžete vyriešiť dva problémy počas jedinej montáže. V prípade, že sa stretávate s tepelnými stratami, vám vonkajšie rolety môžu pomôcť aj tu. Nie je navyše nutné ich sťahovať opaskom či kľučkou, k dispozícii je aj pohodlné elektrické ovládanie.

Prednosti vonkajších roliet v kocke:

  • umožňujú vysoký stupeň zatienenia
  • možno tieniť a zároveň vetrať
  • zlepšujú tepelnoizolačné vlastnosti okien (v zime udržujú teplo vo vnútri, v lete ho naopak odrážajú)
  • znižujú hladinu hluku
  • zvyšujú bezpečnosť objektu   

Vonkajšie rolety na balkón alebo na terasu

Ako zatienenie a tepelná izolácia okien fungujú vonkajšie rolety skvele, ale ideálne dokážu ochrániť aj balkónové dvere či francúzske okno na záhradu alebo terasu. Maximálna garantovaná plocha roliet Vivera je 8,5 m2, v prípade kombinácie Vivera-Sectra so zabudovanou sieťou proti hmyzu to sú 3 m2 na záveternej alebo 2 m2 na náveternej strane. Nič teda nebráni vybavenie prakticky všetkých presklených plôch v dome vonkajšími roletami.

Montáž vonkajšie rolety Vivera 

Roleta Vivera je k dispozícii v dvoch prevedeniach roletové schránky: priznanom a zaomítacím. Možno ju umiestniť na rám okna buď z exteriéru, alebo z interiéru; zaomietacie prevedenie je možné namontovať aj na rám okna pod fasádu alebo zateplenie. Ak sa rozhodnete pre rolety už v priebehu projektovania rodinného domu, možno zaomietacie prevedenie rolety Vivera namontovať do prekladu Porotherm. 


ReflexRol & VizioDron s.r.o.  

Kremnická 26, budova ACK1
851 01 Bratislava, Slovakia
+421 22 10 25 972info@reflexrol.sk

facebook  youtube  

Stretnutie si prosím dohodnite telefonicky, alebo mailom vopred. Tešíme sa na Vašu návštevu.

 

Staňte sa našim
MONTÁŽNYM PARTNEROM

Ak sa chcete stať našim montážnym partnerom, dajte nám o sebe vedieť pomocou nášho formulára.

Dajte nám o sebe vedieť
zaluzie_pergoly_rolety_4zaluzie_pergoly_rolety_320190904_153954bg1