+421 22 10 25 972
ReflexRol, Pergoly, Žalúzie, Rolety, Markízy, Prístrešky, Brány/BLOG/Vonkajšie žalúzie podomietkové a priznané - aké vybrať?

Vonkajšie žalúzie podomietkové a priznané - aké vybrať?

Vonkajšie žalúzie sú najúčinnejšie tieniaci technikou, akú si môžete pre vás dom vybrať. Skvele vyzerajú, majú veľa užitočných funkcií a v neposlednom rade vám šetrí úspory za energie.

Vonkajšie žalúzie sa umiestňujú na fasádu domu, preto je dôležité vedieť, aký typ je vhodné pre váš dom zvoliť. Spravidla sa môžete stretnúť s dvoma typmi: žalúzie priznané a žalúzie podomietkové. Aký je medzi nimi rozdiel?

Podomietkové žalúzie

Podomietkové žalúzie sú po vytiahnutí schované do špeciálneho boxu, ktorý je priamo súčasťou - obvykle býva umiestnený pod omietku. Box nie je vidieť a je navrhnutý tak, aby žalúzie nenarušovala vzhľad fasády a neobmedzovala vás pri výhľade z okna.

V spoločnosti Isotra vyrábame purenitové boxy, ktoré majú tepelne izolačné vlastnosti a sú veľmi kvalitné. Materiál boxu je odolný voči tlaku aj poveternostným vplyvom a ponúkame ho v rôznych rozmeroch a prevedeniach. Do fasády môžete ukryť aj lišty bočného vedenia žalúzií, čo opäť pôsobí esteticky dobre a navyše je nemusíte montovať na rámy okien. S variantom uloženie boxu pod omietku je nutné počítať dopredu už pri projektovaní domu - je teda vhodná pre zákazníkov, ktorí ešte len budú stavať.

Priznané žalúzie

V prípade, že bývate v hotovom dome alebo ho renovujete, ponúka sa iná varianta umiestnenie žalúzií a tým je tzv. Priznané prevedení. Box pre uloženie žalúzií nie je schovaný pod omietku, ale je viditeľný. 


ReflexRol & VizioDron s.r.o.  

Kremnická 26, budova ACK1
851 01 Bratislava, Slovakia
+421 22 10 25 972info@reflexrol.sk

facebook  youtube  

Stretnutie si prosím dohodnite telefonicky, alebo mailom vopred. Tešíme sa na Vašu návštevu.

 

Staňte sa našim
MONTÁŽNYM PARTNEROM

Ak sa chcete stať našim montážnym partnerom, dajte nám o sebe vedieť pomocou nášho formulára.

Dajte nám o sebe vedieť
zaluzie_pergoly_rolety_4zaluzie_pergoly_rolety_320190904_153954bg1