+421 22 10 25 972
ReflexRol, Pergoly, Žalúzie, Rolety, Markízy, Prístrešky, Brány/BLOG/Začiatok apríla je ideálny čas na obstaranie pergoly!

Začiatok apríla je ideálny čas na obstaranie pergoly!

Pergola poskytne príjemný tieň, je skvelým miestom pre relax aj ako opora pre popínavé rastliny. Ak uvažujete nad jej obstaranie, tak začiatok apríla je ten správny čas.

Na čo sa pergola používa?rednosti a výhody 

Pergola možno využiť rôznymi spôsobmi. Môžete sa v nej pohodlne usadiť a prečítať si obľúbenú knihu alebo si dať kávu. V tomto prípade slúži ako ochrana pred dažďom, vetrom a slnečnými lúčmi. Vybrať si však môžete aj pergolu, ktorá poslúži ako funkčné a zároveň okrasný doplnok. Pergolu možno doplniť o screenové rolety či vonkajšie žalúzie. Potom už len stačí rozpáliť gril, pozvať priateľov a užiť si príjemnú atmosféru.

Kedy začať so stavbou pergoly? 

Pergoly sú drobné stavby, ktoré si opäť našli miesto v našich záhradách. Postaviť jednoduchú konštrukciu zvládnete aj svojpomocne. Ak chcete mať záruku kvalitne vykonanej práce, je lepšie sa obrátiť na odborníkov. Profesionálna firma sa spoľahlivým prístupom vám ušetrí čas aj peniaze. My samozrejme radi odporučíme naše pergoly ReflexRol  značky Isotra, ktoré sa stávajú viac a viac obľúbenými. Stavať pergolu možno kedykoľvek od jari do jesene. Pochopiteľné je, že čím skôr bude pergola stáť, tým viac si ju užijete. Ideálnym obdobím je preto koniec marca, kedy už nás prvé jarné lúče lákajú na posedenie vonku.

Tipy pre stavbu  

Pergoly poskytujú útočisko pred slnkom, dažďom či snehom. Pergoly ReflexRol značky Isotra majú jedinečný dizajn, sú navrhnuté tak, aby riešili každú vašu potrebu. Vďaka stabilnej a pevnej konštrukcii sú odolné a pevné. Pergolu umiestnite do zaujímavého kúta záhrady, kde ponúknete pekný výhľad do záhrady, do krajiny alebo má zaujímavý svoj účel použitia, napríklad ako letná kuchyňa s grilom.

Pergola poslúži aj ako ozdobný prvok pre dokreslenie celkového vzhľadu záhrady. Ak využijete pergolu preto, aby ste mali elegantnejšie prechod z vnútorného priestoru domu do vonkajšieho, potom ju stačí postaviť k stene, navyše by táto stavba mala byť v štýle domu a jeho okolia. Vhodne vybranú pergolou zatienite terasu a vytvoríte tak čarovný priestor pre stolovanie a posedenie.

Pre pergoly ReflexRol značky Isotra nájdete široké využitie. Pozrite sa na ne ešte na našich webových stránkach


ReflexRol & VizioDron s.r.o.  

Kremnická 26, budova ACK1
851 01 Bratislava, Slovakia
+421 22 10 25 972info@reflexrol.sk

facebook  youtube  

Stretnutie si prosím dohodnite telefonicky, alebo mailom vopred. Tešíme sa na Vašu návštevu.

 

Staňte sa našim
MONTÁŽNYM PARTNEROM

Ak sa chcete stať našim montážnym partnerom, dajte nám o sebe vedieť pomocou nášho formulára.

Dajte nám o sebe vedieť
zaluzie_pergoly_rolety_4zaluzie_pergoly_rolety_320190904_153954bg1