+421 22 10 25 972
ReflexRol, Pergoly, Žalúzie, Rolety, Markízy, Prístrešky, Brány/BLOG

Pergola na západ, spálňa na sever? Najlepšia orientácia miestností

Staviate alebo rekonštruujete rodinný dom a váhate, kam najlepšie umiestniť jednotlivé miestnosti? Aká orientácia je najvýhodnejšia ohľadom množstva svetla, teploty alebo nutnosti tienenia?

Veranda HRV80-ZIP-2P – až sa jar spýta, čo ste robili v zime

Sotva začínate myslieť na Vianoce a máte pocit, že jar je ešte ďaleko? Pozor, aby vás neprekvapilo! Spočítajte si s nami dni do jari a buďte pripravení na prvé jarné lúče, ktoré by vás chceli oslňovať pri posedení pred domom: schovajte sa pod verandu HRV80-ZIP-2P.

Bioklimatická pergola ARTOSI: maximálny komfort na terase alebo záhrade

Bioklimatické pergoly spájajú elegantný vzhľad a vysokú funkčnosť, vďaka čomu sú u zákazníkov stále obľúbenejšie. Minuloročná novinka, pergola ARTOSI, ponúka najvyššie možné pohodlie pri relaxácii na terase alebo vonku pred domom. Potrebujete úkryt pred dažďom? S pergolou ARTOSI to nie je problém.

História roliet

Všetci si spomenieme na slávnu scénu s roletou v Láskach jednej plavovlásky. Ale v skutočnosti majú rolety oveľa dlhšiu históriu. Ako vznikli a aké podoby v priebehu času nabrali?

Screenová roleta vhodná nielen do pergoly ALFA-ZIP

V Isotra pre vás neustále vymýšľame a vyvíjame nové produkty. Tým najaktuálnejším je screenové roleta ALFA-ZIP, ktorá sa ideálne hodí do pergoly, môžete ju ale použiť aj ako klasické vonkajšie tienenie.

Vonkajšia roleta VIVERA

Vonkajšie rolety prinášajú vysoký stupeň tepelnej aj hlukovej izolácie a zároveň esteticky dopĺňajú budovu. Poznáte model Vivera, ktorý umožňuje dokonca integráciu siete proti hmyzu?

Markízy bez nosného profilu, alebo s ním? Ako si správne vybrať

Markízy dokážu spríjemniť posedenie na terase, balkóna alebo predzáhradke; nezaobíde sa bez nich tiež rad reštaurácií sa záhradkami na chodníku. Pri ich výbere je okrem dizajnu látky najdôležitejším faktorom konštrukcie.

Tienenie strešných okien: ochráňte sa pred slnečným žiarením

Strešné okná prinášajú do podkrovia denné svetlo a umožňujú aj pohodlné vetranie. V lete sa do nich ale opiera slnko a z miestnosti pod strechou sa tak môže stať skleník. Ako na to, aby ste nezvyšovali teplotu v podkrovných miestnostiach ani o stupeň viac, než je nutné?

Vonkajšie žalúzie a panelák? Všetko ide!

Ak bývate v paneláku a máte okná na juh alebo na západ, určite to poznáte: v lete sa s postupujúcim dňom a pribúdajúcim slnečným žiarením stáva váš byt prakticky neobývateľným. Vetranie nič nevyrieši a vnútorné tienenie už si s rozpáleným oknom príliš neporadí. Predokenné rolety síce slnečná žiara odrazí, ale neprepustí ani denné svetlo.

História žalúzií

Žalúzie sú tu s nami dlhšie, než si možno myslíte: ich predchodkyne, husté okenné mriežky mašrabíjí, pomáhali strážiť súkromie v orientálnych háremoch. V 16. storočí sa začali zatienenie horizontálnymi drevenými prepážkami používať na juhu Európy - v Taliansku a južnom Francúzsku.


ReflexRol & VizioDron s.r.o.  

Kremnická 26, budova ACK1
851 01 Bratislava, Slovakia
+421 22 10 25 972info@reflexrol.sk

facebook  youtube  

Stretnutie si prosím dohodnite telefonicky, alebo mailom vopred. Tešíme sa na Vašu návštevu.

 

Staňte sa našim
MONTÁŽNYM PARTNEROM

Ak sa chcete stať našim montážnym partnerom, dajte nám o sebe vedieť pomocou nášho formulára.

Dajte nám o sebe vedieť
zaluzie_pergoly_rolety_4zaluzie_pergoly_rolety_320190904_153954bg1