+421 22 10 25 972
ReflexRol, Pergoly, Žalúzie, Rolety, Markízy, Prístrešky, Brány/BLOG

Tieň pre zimnú záhradu alebo pergolu: novinka Veranda HRV80-ZIP

Zimná záhrada alebo pergola so sklenenou strechou sú často najobľúbenejším a najpohodlnejším miestom z celého domu. Veľké sklenené plochy strešných okien sa ale môžu stať orieškom, keď dôjde na nutnosť zatienenie. Nová ochrana pred slnkom Veranda HRV80-ZIP je pripravená špeciálne na veľké okná zimných záhrad - dokáže pokryť tabuľu až o veľkosti 25 m2 v jednom ráme. Na strešné okná ju možno nainštalovať z exteriéru.

Výhody pergoly ARTOSI

V minulom článku na blogu sme vám predstavili našu novú pergolu ARTOS. Aké sú ale všetky jej prednosti?

Novinka! Bioklimatická pergola utlmia páliace slnko, dážď aj sneh.

Radi grilujete a trávite čas na záhrade alebo terase, ale plány vám niekedy skazia rozmary počasia? Máme riešenie: Bioklimatická pergolu ARTOSI s naklápacími lamelami.

Žalúzie proti hluku? Zamilujte si benefity vonkajších žalúzií.

Vonkajšie žalúzie majú celý rad funkcií. Najväčším dôvodom, prečo si ich ľudia kupujú, je tienenie interiéru a ochrana súkromia. Vonkajšie žalúzie po spustení neprepúšťa svetlo a vy tak nemusíte vstávať s prvými rannými lúčmi. Používajú sa ako na rodinných domoch, tak na komerčných budovách.

Začiatok apríla je ideálny čas na obstaranie pergoly!

Pergola poskytne príjemný tieň, je skvelým miestom pre relax aj ako opora pre popínavé rastliny. Ak uvažujete nad jej obstaranie, tak začiatok apríla je ten správny čas.

Hliníková látková pergola LUKA uzrela svetlo sveta!

Sme radi, že Vám môžeme konečne predstaviť našu absolútnu novinku - Pergolu LUKA, ktorá je estetickou ozdobou pre každú záhradu. Ak vám chýba pohodlie moderného odpočinku na záhrade, pri bazéne, jazierka či skalky alebo elegantné zastrešenie predzáhradky reštaurácie či zimnej záhrady sú pergoly LUKA tou správnou voľbou presne pre vás.

Plánujete na jar prístavbu? A už viete, ako ju zatienite?

Zatieniť je potreba i novú prístavbu. Jej zatienenie si naplánujte dopredu, aby bolo možné tieniacu techniku zabudovať hneď v priebehu realizácie samotnej stavby. Prinášame prehľad produktov, ktoré vám pomôžu vyriešiť problém.

Aj šikmé okná možno zatieniť elegantne

Svieti na vás slnko a v izbe je horúco, pretože máte šikmé okná a doteraz ste sa neodvážili vypátrať také žalúzie, ktoré sadnú aj atypicky riešeným tvarom? Tak tomu je koniec.

Šetrite svoju peňaženku - kúpte si vonkajšie žalúzie

Vonkajšie žalúzie rozhodne nie sú záležitosťou jednej sezóny - svoje využitie uplatnia po celý rok.

Ochráni vás totiž nielen pred slnkom a horúčavou v interiéri, ale šetrí vám peniaze, a to v priebehu celého roka. Okrem značnej úspory energií existujú ďalšie dôvody, prečo si vonkajšie žalúzie zaobstarať.

Ako čistiť vonkajšie žalúzie ľahko a rýchlo?

Vonkajšie žalúzie sú síce odolné, ale nánosy špiny sa na nich môžu neblaho podpísať. Takmer neustále na žalúzie útočia nečistoty šíriaci sa vzduchom - prach, peľ či nečistoty spôsobené hmyzom. Aby boli stále krásne a v perfektnom stave, mali by ste ich čistiť aspoň dvakrát ročne, a to vždy po skončení zimy a leta.


ReflexRol & VizioDron s.r.o.  

Kremnická 26, budova ACK1
851 01 Bratislava, Slovakia
+421 22 10 25 972info@reflexrol.sk

facebook  youtube  

Stretnutie si prosím dohodnite telefonicky, alebo mailom vopred. Tešíme sa na Vašu návštevu.

 

Staňte sa našim
MONTÁŽNYM PARTNEROM

Ak sa chcete stať našim montážnym partnerom, dajte nám o sebe vedieť pomocou nášho formulára.

Dajte nám o sebe vedieť
zaluzie_pergoly_rolety_4zaluzie_pergoly_rolety_320190904_153954bg1