+421 22 10 25 972
ReflexRol, Pergoly, Žalúzie, Rolety, Markízy, Prístrešky, Brány/BLOG/Doprajte si pohodlie vďaka motorizácii a automatizácii závesov Irismo a Glydea od Somfy

Doprajte si pohodlie vďaka motorizácii a automatizácii závesov Irismo a Glydea od Somfy

Motorizované vonkajšie žalúzie a rolety pozná každý. Viete však, že i svoje interiérové závesy môžete pripojiť k automatizácii domácnosti?

Záclony a závesy ovplyvňujú prenikanie prirodzeného svetla a chránia pred zvedavými pohľadmi zvonku. Veľmi dôležitá je aj ich dekoratívna funkcia - zdobia váš interiér. Hravo zútulnia váš domov.

Neustále ručné vyťahovanie a zaťahovanie závesov je však nepraktické. Vďaka motorizácii získate väčšie pohodlie. Jednoducho kedykoľvek vpustite slnečné lúče do svojho domova stlačením diaľkového alebo nástenného ovládača.

Jediným stlačením tlačidla vytvorí motorizácia príjemnú atmosféru. Záclona alebo záves sa rozťahuje alebo zaťahuje elegantným, plynulým a tichým pohybom. Systém je veľmi diskrétny a dá sa ovládať diaľkovým alebo bezdrôtovým nástenným ovládačom," vysvetľuje francúzska návrhárka parížskych interiérov Aline Erbeia.

interierove _tienenie _glydea_motoricke_zaclony_somfy  

Ktoré pohony pre závesy si vybrať?

Pohony Irismo vnesú do vášho domova nádych francúzskej elegancie. Hrajte sa so svetlom a tieňmi a vykúzlite si dokonalú atmosféru podľa svojej nálady! Pohon Irismo precízne riasi vaše záclony a závesy a pritom je tichý a plynulý. Polohu záclon alebo závesov môžete nastaviť s dokonalou presnosťou stlačením diaľkového ovládača. 

interierove_tienenie_irismo_elektricke_zavesy_somfy  

Druhým žiadaným typom pohonu je GLYDEA, ktorého výhodou sú čisté krivky krytu a vodiacich líšt. Kabeláž je zakrytá patentovaným elegantným krytom, ktorý chráni aj konektory. Riadiaca jednotka je umiestnená priamo v motore. Vďaka konštrukcii vodiacej lišty a pákovým stropným držiakom sa môžete tešiť z minimálneho presvetlenia. Pravidelné skladanie závesu zabezpečujú nastaviteľné koncové polohy. Môžete si vybrať zo širokej ponuky príslušenstva a typov stropných držiakov.

interierove_tienenie_glydea_automaticke_zaclony 

Pohyb závesov s pohonom Irismo aj GLYDEA možno spustiť nielen diaľkovým alebo nástenným ovládačom, ale aj ľahkým potiahnutím za látku! Obe sú veľmi tiché a vyznačujú sa pomalým nábehom a dojazdom. Pohony Irismo a GLYDEA sú testované na 15 rokov bezstarostnej prevádzky. Spoľahnúť sa môžete na 5-ročnú medzinárodnú záruku. 

Láka vás chytrá domácnosť, alebo smart home?

Chcete od svojho interiérového tienenia ešte viac? Zapojte ho do automatizácie domácnosti! Pohony Irismo a GLYDEA sa budú riadiť podľa vašich vopred nastavených scenárov alebo podľa intenzity slnečných lúčov prenikajúcich do interiéru - na tie reagujú chytré slnečné senzory.

interierove_tienenie_glydea_motoricke_garnize_somfy  

Ako zapojiť závesy do automatizácie domácnosti?

Komplexný systém automatizácie domácnosti TaHoma® switch spája do jedného celku nielen záclony a závesy, ale aj ostatné tieniace prvky, vchodové dvere, garážové brány, vykurovanie, produkty zabezpečenia domácnosti, chytré osvetlenie a zásuvky. Pod palcom môžete mať doslova stovky prvkov svojej chytrej domácnosti.

Priamo na elegantnom zariadení TaHoma® switch môžete mať dva obľúbené scenáre, ktoré si kedykoľvek vyvoláte jediným kliknutím. Ďalšie scenáre a jednotlivé produkty môžete ovládať pomocou intuitívnej mobilnej aplikácie. Vaša chytrá domácnosť však môže reagovať aj na vaše hlasové príkazy.

Pohony Irismo a Glydea si môžete zakúpiť na našom eshope www.reflexrol.eu, alebo sa viac dočítate na https://www.reflexrol.sk/sk/glydea-irismo.html , zároveň Vám ako SOMFY EXPERTI ponúkame profesionálne zameranie a montáž s naprogramovaním do TaHoma® switch jednotky.

Objavte aj vy čaro chytrej domácnosti!


ReflexRol & VizioDron s.r.o.  

Kremnická 26, budova ACK1
851 01 Bratislava, Slovakia
+421 22 10 25 972info@reflexrol.sk

facebook  youtube  

Stretnutie si prosím dohodnite telefonicky, alebo mailom vopred. Tešíme sa na Vašu návštevu.

 

Staňte sa našim
MONTÁŽNYM PARTNEROM

Ak sa chcete stať našim montážnym partnerom, dajte nám o sebe vedieť pomocou nášho formulára.

Dajte nám o sebe vedieť
zaluzie_pergoly_rolety_4zaluzie_pergoly_rolety_320190904_153954bg1