+421 22 10 25 972
ReflexRol, Pergoly, Žalúzie, Rolety, Markízy, Prístrešky, Brány/BLOG/Leto pod markízou: ako vybrať tú správnu

Leto pod markízou: ako vybrať tú správnu

Poznáte to. Užívate si letnej pohody s rodinou a priateľmi na záhrade, ale buď neznesiteľne pražia slnko, alebo leje ako z krhly. Počasie si holt nevyberieme. Našťastie existujú vonkajšie markízy, ktoré vás starostí s počasím nadobro zbaví. Poradíme vám, ako si vybrať tú správnu.

Čo je vonkajšia markíza a na čo sa používa?

Vonkajšie markízy viedia vytvoriť perfektné útočisko nielen pred slnkom, ale aj miernym dažďom. Navyše to pod markízou príjemne chladí. Môžete ich umiestniť na balkón, terasu, verandu alebo pred vchod do domu či inej budovy. Kvalitný materiál z akrylu zaistí, že vám markíza dlho vydrží v skvelom stave. V spoločnosti Isotra používame nanotechnológie, vďaka ktorým sú markízy vodeodolné a len tak sa nezašpiní. Navyše sú chránené proti plesniam a blednutím farby. Na to vám dáme záruku 10 rokov. Markízu môžete zladiť s exteriérom vášho domu. V spoločnosti Isotra ponúkame široký výber farieb a dekoru, takže si markízu môžete zladiť s exteriérom vášho domu. K markíze zaobstaráte aj elektrické ovládanie a čidlo, ktoré pozná, kedy sa má markíza zatiahnuť. Túto vychytávku oceníte najmä v prípade, keď večer odídete zo záhrady a markízu zabudnete zatiahnuť. Snímač spozná, kedy vychádza a zapadá slnko a podľa toho markízu vysúva alebo zaťahuje.

markiza-na-terasu-2

Z akých druhov vonkajších markíz môžete vyberať? 

Výsuvné markízy 

Výsuvné markízy sa pre svoj vzhľad a konštrukciu najlepšie hodí pre zastrešenie terás a balkónov. 

Jasmina - ľahká konštrukcia a jednoduchá inštalácia

Vonkajšia markíza Jasmina je ľahká a vzdušná markíza, ktorú ľahko nainštalujete. Používa sa pre zastrešenie malých aj veľkých priestorov na terase, verande, ale i reštaurácií. Markízu môžete ovládať okrem ručnej kľuky aj elektrickým pohonom.

Stela - pre veľké plochy

Odolná konštrukcia, ktorá zaisťuje vysokú životnosť pri intenzívnom prevádzke. Markíza má krížová ramená, ktoré umožňujú väčšiu vysunutie markízy, než je jej šírka. Súčasťou je aj tzv. Okapnička pre odtok dažďovej vody. Môžu ju využívať ako rodinné domy, tak reštaurácie alebo hotely. 

Kazetové markízy 

Výsuvné markízy môžu byť aj kazetové. Oproti tým bez kazety majú tú výhodu, že látka sa pri zatiahnutí schová do boxu. 

Olivia - široká ponuka príslušenstva a luxusné prevedenie

Olivia je naša perla medzi markízami. Jej luxusné prevedenie ju radí medzi najvyhľadávanejšie modely a to v celej Európe. Pri vysunutí meria 4 metre, pri spriahnutých dvoch markíz až 12 metrov. Používa sa pre zatienenie veľkých plôch. K markíze Olivia ponúkame široké príslušenstvo. Ako doplnok si môžete zaobstarať elektricky ovládaný spúšťacie volaný, čidlo na rozpoznávanie slnka a vetra, teplomety alebo LED osvetlenie. Ako bonus oceníte jej dlhú životnosť. Markíza Olivia vyhovie aj tým najnáročnejším zákazníkom.

Dakota - maximálna ochrana vo dne v noci

Dakota sa radí k ďalším luxusným kazetovým markízam v našej ponuke. Vyznačuje sa pekným a elegantným dizajnom. Vo dne markíza chráni pred slnkom a v noci zase pred silným vetrom. Kazetový systém je uzavretý, a tak chráni tkaninu po celom jej povrchu pred dažďom či vetrom. Rovnako ako u Olivie, na spodný profil markízy Dakota môžete upevniť osvetlenia. Ďalším doplnkovým vybavením môžu byť napríklad teplomety.

Košové markízy 

Používa sa pre zastrešenie vchodov do reštaurácií, hotelov a obchodov. 

Laura - super odolná markíza pre komerčné využitie

Laura má veľkú pevnú konštrukciu z hliníkovej zliatiny. Vyrobíme ju na mieru, podľa vašich potrieb. Jej poťah je z veľmi odolného plastového materiálu Plastel. Môžete ju využiť pre zastrešenie ako malých, tak aj veľkých plôch. 

Výber látok

Markízové látky DICKSON sú vyrobené za použitia nanotechnológií, ktoré látke prepožičiavajú maximálnu vodeodolnosť a chráni ju pred znečistením, napr. Pred plesňou. Látka sa ďalej vyznačuje stabilnou farbou, ktorá len tak nevybledne. Látky nie sú toxické, takže sú šetrné voči životnému prostrediu a zdravotne nezávadné. Ako bonus od nás oceníte záruku 10 rokov na ochranu látky pred plesňami a vyblednutím farby.

Vonkajšie markízy vyberajte podľa toho, kde ich chcete používať. Dbajte tiež na kvalitný a odolný materiál a v neposlednom rade myslite aj na to, aby markíza dokonale ladila so štýlom vášho domu.

Chcete vidieť, ako naše markízy vyzerajú? Prezrite si fotogalériu.



ReflexRol & VizioDron s.r.o.  

Kremnická 26, budova ACK1
851 01 Bratislava, Slovakia
+421 22 10 25 972info@reflexrol.sk

facebook  youtube  

Stretnutie si prosím dohodnite telefonicky, alebo mailom vopred. Tešíme sa na Vašu návštevu.

 

Staňte sa našim
MONTÁŽNYM PARTNEROM

Ak sa chcete stať našim montážnym partnerom, dajte nám o sebe vedieť pomocou nášho formulára.

Dajte nám o sebe vedieť
zaluzie_pergoly_rolety_4zaluzie_pergoly_rolety_320190904_153954bg1