+421 22 10 25 972
ReflexRol, Pergoly, Žalúzie, Rolety, Markízy, Prístrešky, Brány/BLOG/NOVINKA na trhu Hliníkový prístrešok pre autá Prístrešok ARTOSI

NOVINKA na trhu Hliníkový prístrešok pre autá Prístrešok ARTOSI

Prístrešok ARTOSI

Hliníkový prístrešok pre autá je nadčasové riešenie s inovatívnym dizajnom vyvinutý s dôrazom na presnosť, kvalitu spracovania a možnosť individuálnych úprav, ktoré zaistia ochranu vášho vozidla voči nepriaznivým vplyvom počasia. Hliníková konštrukcia je totožná s konštrukciou bioklimatickej pergoly ARTOSI. Na miesto naklápajúcich sa lamiel je však strecha doplnená o nosný trapézový plech (štandard) alebo polykarbonát. Prístrešok ARTOSI má integrovaný odvod vody vo vnútri konštrukcie bez nutnosti ďalších úprav, s možnosťou voliteľného LED osvetlenia umiestneného po celom obvode, ovládaného čidlom pohybu alebo pomocou technológie IO. Prístrešok je možné tiež dodať aj v prevedení bez strechy ROOFLESS (len stojky a obvodový rám), kedy sa predpokladá, že si zákazník dodá vlastné riešenie strechy.

hlinikovy_pristresok_pre_auta_cena

Prístrešok pre autá

hlinikovy_pristresok_pre_auta_eshop

Je vyrábaný s vysokou presnosťou a montáž je tak jednoduchá a rýchla. Zvoliť si môžete prevedenie samostatne stojace alebo kotvené do steny z dlhšej alebo kratšej strany. Prístrešok ARTOSI ponúkame v dvanástich základných farbách konštrukcie zhodných so štandardnými farbami pergoly ARTOSI, kedy strecha môže byť z pozinkovaného trapézového plechu alebo polykarbonátu s tromi farbami – transparentná, bronz alebo opál. Maximálna nosnosť je 150 kg/m2, garantujeme odolnosť proti vetru až 120 km/ha odvod vody 50 l/m2h. Štandardná záruka je 5 rokov na konštrukciu, 2 roky na LED osvetlenie. Tiež prístrešok pre autá si môžete doplniť o screenové rolety pre ešte väčšiu ochranu voči vplyvom počasia.

hlinikovy_pristresok_pre_auta_zlava 

Vďaka obojstrannému konštrukčnému aj farebnému zladeniu bioklimatickej pergoly ARTOSI a prístrešku pre autá Prístrešok ARTOSI môže Váš pozemok vyzerať ešte lepšie. Všetko samozrejme môžete zladiť s exteriérovými prvkami vášho domu. Pozrite sa aj na nový konfigurátor pre pergolu ARTOSI, kde si v jednoduchých desiatich krokoch môžete navoliť vlastný design pergoly!


ReflexRol & VizioDron s.r.o.  

Kremnická 26, budova ACK1
851 01 Bratislava, Slovakia
+421 22 10 25 972info@reflexrol.sk

facebook  youtube  

Stretnutie si prosím dohodnite telefonicky, alebo mailom vopred. Tešíme sa na Vašu návštevu.

 

Staňte sa našim
MONTÁŽNYM PARTNEROM

Ak sa chcete stať našim montážnym partnerom, dajte nám o sebe vedieť pomocou nášho formulára.

Dajte nám o sebe vedieť
zaluzie_pergoly_rolety_4zaluzie_pergoly_rolety_320190904_153954bg1