+421 22 10 25 972
ReflexRol, Pergoly, Žalúzie, Rolety, Markízy, Prístrešky, Brány/BLOG/Rohová vonkajšia žalúzia revolučné riešenie pre rohové portály

Rohová vonkajšia žalúzia revolučné riešenie pre rohové portály

Máte okná v rohu budovy, či už ide o vonkajší alebo vnútorný roh? Teraz ich môžete pohodlne zatieniť bez toho, aby v zlome zostávala vodiaca lišta a rušila výhľad po vytiahnutí žalúzie. Jediná podmienka je pravý uhol, teda deväťdesiatstupňový roh.

Rohové okná majú zelenú

Už nie je potrebné sa nechať obmedzovať oknami do rohu, pokiaľ ide o vonkajšie žalúzie. Doteraz bol problém rohové okná zatieniť bez toho, aby vo výhľade prekážala vodiaca lišta. Naša nová revolučná rohová vonkajšia žalúzia v spriahnutom prevedení spája lamely pomocou nerezovej guličkovej retiazky v plastovom vodítku. Kovový uhlový diel zasunutý v plastovom rohu potom rieši spojenie profilov spodných líšt. Obe žalúzie poháňa spoločne jediný motor.

rohova_vonkajsia_zaluzia_eshop

Rohová žalúzia Corner

Žalúzie riešia zatienenie okien pre vonkajší aj vnútorný roh. Nemusíte sa báť ani nadmernej výšky nábalu – vzhľad budovy nebude rušiť príliš veľký box a vo výhľade do krajiny už nebude prekážať ani stredová vodiaca lišta, ani žiadny iný prvok žalúzie. Vybrať si môžete z dvoch typov lamiel.

rohova_vonkajsia_zaluzia_cena

Riešenie pre rôzne druhy atypických okien

Nemáte okná do rohu, ale zato sú napríklad guľaté alebo trojuholníkové? Aj také je možné zatieniť. Plisse, vertikálne žalúzie a do niektorých tvarov aj horizontálne žalúzie sú vhodným riešením


ReflexRol & VizioDron s.r.o.  

Kremnická 26, budova ACK1
851 01 Bratislava, Slovakia
+421 22 10 25 972info@reflexrol.sk

facebook  youtube  

Stretnutie si prosím dohodnite telefonicky, alebo mailom vopred. Tešíme sa na Vašu návštevu.

 

Staňte sa našim
MONTÁŽNYM PARTNEROM

Ak sa chcete stať našim montážnym partnerom, dajte nám o sebe vedieť pomocou nášho formulára.

Dajte nám o sebe vedieť
zaluzie_pergoly_rolety_4zaluzie_pergoly_rolety_320190904_153954bg1