+421 22 10 25 972
ReflexRol, Pergoly, Žalúzie, Rolety, Markízy, Prístrešky, Brány/BLOG/Tieň pre zimnú záhradu alebo pergolu: novinka Veranda HRV80-ZIP

Tieň pre zimnú záhradu alebo pergolu: novinka Veranda HRV80-ZIP

Zimná záhrada alebo pergola so sklenenou strechou sú často najobľúbenejším a najpohodlnejším miestom z celého domu. Veľké sklenené plochy strešných okien sa ale môžu stať orieškom, keď dôjde na nutnosť zatienenie. Nová ochrana pred slnkom Veranda HRV80-ZIP je pripravená špeciálne na veľké okná zimných záhrad - dokáže pokryť tabuľu až o veľkosti 25 m2 v jednom ráme. Na strešné okná ju možno nainštalovať z exteriéru.

Celoročné zimnej záhrady

Zimné záhrady si napriek názvu nemusíme užívať len v zime. Naopak, posedenie s knižkou v presklenej miestnosti môže byť veľmi príjemné - ak nám odpočinok nekazí ostré svetlo. Veranda HRV80-ZIP zabraňuje ostrému slnečnému svitu aj prehrievaniu miestnosti, zipsový systém udržuje látku napnutú v každej polohe a zabraňuje jej vykĺznutiu z vodiacich líšt. Keď sa tienenie nepoužíva, je látka úplne zvinutá v boxe a vďaka uzavretiu dolnom profilom pevne chránená pred vyblednutím.

markiza-na-zimnu-zahradu-hrv80-zip-2

Tienenie pre zimné záhrady

Konštrukcia Veranda HRV80-ZIP pozostáva z elegantného kompaktného boxu upevneného na vodiacich lištách. Vďaka lištám a lankovému pružinovému systému je zaistená bezpečná vzdialenosť látky od vlastnej strechy zimnej záhrady alebo pergoly, celá konštrukcia je odolná korózii a vzdoruje aj vetra (až do rýchlosti 140 km / h). A ak by ste v zimnej záhrade chceli odpočívať aj potme, nie je problém doinštalovať LED osvetlenie.

Zatienenie pergoly 

Tienenie Veranda HRV80-ZIP môžete použiť aj nad okná pergoly so sklenenou strechou. Platia pritom rovnaké pravidlá ako pri zimných záhrad. Použitá látka môže byť zatemňujúce, alebo naopak priesvitná - vyberte si markízové látky z bohatého vzorkovníka v takých farbách, ktoré ideálne doplní váš domov. Vyberať možno taky zo screenových látok typov SOLTIS 86, 92 a B92. Všetky ponúkané látky sú extrémne trvanlivé, odpudzujú špinu a odolávajú ohňu.

markiza-na-zimnu-zahradu-hrv80-zip-3  

 

      


ReflexRol & VizioDron s.r.o.  

Kremnická 26, budova ACK1
851 01 Bratislava, Slovakia
+421 22 10 25 972info@reflexrol.sk

facebook  youtube  

Stretnutie si prosím dohodnite telefonicky, alebo mailom vopred. Tešíme sa na Vašu návštevu.

 

Staňte sa našim
MONTÁŽNYM PARTNEROM

Ak sa chcete stať našim montážnym partnerom, dajte nám o sebe vedieť pomocou nášho formulára.

Dajte nám o sebe vedieť
zaluzie_pergoly_rolety_4zaluzie_pergoly_rolety_320190904_153954bg1