+421 22 10 25 972
ReflexRol, Pergoly, Žalúzie, Rolety, Markízy, Prístrešky, Brány/BLOG/Tienenie strešných okien: ochráňte sa pred slnečným žiarením

Tienenie strešných okien: ochráňte sa pred slnečným žiarením

Strešné okná prinášajú do podkrovia denné svetlo a umožňujú aj pohodlné vetranie. V lete sa do nich ale opiera slnko a z miestnosti pod strechou sa tak môže stať skleník. Ako na to, aby ste nezvyšovali teplotu v podkrovných miestnostiach ani o stupeň viac, než je nutné?

TAko zatieniť strešné okno

Exteriérová screenové roleta Isotra SCREEN SKY chráni podkrovie ako pred prehrievaním v lete, tak pred únikom tepla v zimných mesiacoch. Stiahnutá roleta nijako neobmedzuje funkcie okna, naopak ho chráni pred vplyvom vetra, zmien teploty alebo vlhkosti. Ak si navyše nechcete pri daždi v podkrovnej miestnosti pripadať ako pod guľometnou paľbou, máme pre vás dobrú správu: exteriérové rolety strešných okien tiež tlmí hluk dopadajúcich kvapiek.

Rolety na strešné okná 

Screenové látka, ktorá tvorí roletu, je zložená zo sklených vlákien, prípadne polyesterových vlákien potiahnutých vrstvou PVC. Sklené vlákno v kombinácii s PVC zaisťuje vynikajúcu rozmerovú stabilitu, odoláva ohňu, chemikáliám a UV žiarením. K dispozícii je aj variant Blackout pre úplné zatemnenie. Roleta SCREEN SKY je funkčná v každej polohe okenného krídla. Farbu profilov môžete zvoliť svetle striebornú, tmavo striebornú alebo antracitovo šedou, prípadne ďalšie odtiene RAL na vyžiadanie.

tienenie-stresnych-okien-2

 

Montáž roliet do strešných okien

Screenové strešné roleta Isotra SCREEN SKY sa upevňuje priskrutkovaním boxu rolety do oplechovanie horného rámu strešného okna. K montáži potrebujete AKU vŕtačku a krížový skrutkovač, pri nasledovaní dodávaného návodu nie je problém ju zvládnuť svojpomocne. Roleta potom nielen pomôže v regulácii slnka a poveternostných vplyvov, ale doplní nehnuteľnosť ako osobitý dizajnový prvok.


ReflexRol & VizioDron s.r.o.  

Kremnická 26, budova ACK1
851 01 Bratislava, Slovakia
+421 22 10 25 972info@reflexrol.sk

facebook  youtube  

Stretnutie si prosím dohodnite telefonicky, alebo mailom vopred. Tešíme sa na Vašu návštevu.

 

Staňte sa našim
MONTÁŽNYM PARTNEROM

Ak sa chcete stať našim montážnym partnerom, dajte nám o sebe vedieť pomocou nášho formulára.

Dajte nám o sebe vedieť
zaluzie_pergoly_rolety_4zaluzie_pergoly_rolety_320190904_153954bg1