+421 22 10 25 972
ReflexRol, Pergoly, Žalúzie, Rolety, Markízy, Prístrešky, Brány/BLOG/Výhody bioklimatickej pergoly, ktoré si na prvý pohľad neuvedomíte

Výhody bioklimatickej pergoly, ktoré si na prvý pohľad neuvedomíte

Jednoduché prispôsobenie vašim podmienkam a potrebámohové okná majú zelenú

Na záhrade môžete mať napríklad altánok, drevenú konštrukciu alebo záhradný domček. Všetky stavby záhradu opticky aj funkčne rozdelia. Bioklimatickú pergolu si ale môžete naplánovať presne na mieru budúcemu využitiu. Minimálna šírka je jeden meter, maximálna dĺžka potom sedem metrov. Stojky pergoly pritom môžu stáť až o jeden meter mimo rohu. Zmestíte sa teda naozaj prakticky všade.

vyhody_bioklimatickej_pergoly_eshop

Pobyt na záhrade napriek dažďu a vetru

Začína pršať? S bioklimatickou pergolou nemusíte hneď baliť a ponáhľať sa domov. Stačí zaklopiť lamely v streche pergoly a počkať, až sa dáždik preženie. Dažďová voda pritom steká stojkami.

Ani vietor vás nemusí zo záhrady vyhnať. Pokiaľ stojí pergola pri dome, priľahlá stena pomôže, aby v nej neprefukovalo. V prípade, že to nestačí, alebo pri samostatne stojacej pergole môžete jej steny osadiť screenovými roletami. Pergola Artosi je na ne špeciálne pripravená. Steny bioklimatickej pergoly sa dajú dokonca zatieniť aj vonkajšími žalúziami.

Jednoduchá údržba a odolnosť poveternostným podmienkam

Drevené stavby sa musia natierať, impregnovať a ošetrovať proti škodcom. Dá veľa práce, aby stále vyzerali dobre. Starostlivosť o hliníkovú pergolu je jednoduchá a nezaberie takmer žiadny čas. Hliník sa ľahko čistí, nehrdzavie, dlho vydrží a farbu konštrukcie si môžete vybrať zo vzorkovníka RAL.

vyhody_bioklimatickej_pergoly_cena

Relaxácia a pohoda pri pobyte v prírode

V pergole si môžete čítať, odpočívať a tráviť čas s rodinou. Alebo v nej usporiadať letné záhradné párty. V lete potom môžete vonku tráviť takmer celý deň – záhrada a pergola budú hrať rolu kuchyne, kúpeľne aj pracovne.


ReflexRol & VizioDron s.r.o.  

Kremnická 26, budova ACK1
851 01 Bratislava, Slovakia
+421 22 10 25 972info@reflexrol.sk

facebook  youtube  

Stretnutie si prosím dohodnite telefonicky, alebo mailom vopred. Tešíme sa na Vašu návštevu.

 

Staňte sa našim
MONTÁŽNYM PARTNEROM

Ak sa chcete stať našim montážnym partnerom, dajte nám o sebe vedieť pomocou nášho formulára.

Dajte nám o sebe vedieť
zaluzie_pergoly_rolety_4zaluzie_pergoly_rolety_320190904_153954bg1