+421 22 10 25 972
ReflexRol, Pergoly, Žalúzie, Rolety, Markízy, Prístrešky, Brány/BLOG/Bioklimatická pergola ARTOSI: maximálny komfort na terase alebo záhrade

Bioklimatická pergola ARTOSI: maximálny komfort na terase alebo záhrade

Bioklimatické pergoly spájajú elegantný vzhľad a vysokú funkčnosť, vďaka čomu sú u zákazníkov stále obľúbenejšie. Minuloročná novinka, pergola ARTOSI, ponúka najvyššie možné pohodlie pri relaxácii na terase alebo vonku pred domom. Potrebujete úkryt pred dažďom? S pergolou ARTOSI to nie je problém.

Hliníkovú, alebo drevenú pergolu?

Pôvodné pergoly boli drevené, keď sa však na trhu objavili hliníkové konštrukcie, čoskoro sa ukázalo, že majú mnoho výhod – jednak odpadá náročná údržba dreva, jednak je oveľa jednoduchšie ich opatriť otočnými lamelami i ďalšími prídavnými tieniacimi prvkami.

bioklimaticka_pergola_artosi_ivanka


Najmodernejšia pergola ISOTRA

Pergolu ARTOSI sme vám predstavili v minulom roku, všetky jej vlastnosti ale zostávajú: jednoduchá montáž svojpomocne, dostupnosť prídavného tienenia pomocou screenových roliet alebo vonkajších žalúzií, dodatočné osvetlenie pomocou LED pásikov, odolnosť proti snehu a vetru aj možnosť posunúť stojku až o meter mimo rohu. Pergola ARTOSI môže byť voľne stojaca alebo kotvená do steny a je k dispozícii v šiestich štandardných farbách RAL. Skúste si ju nakonfigurovať priamo na mieru vašej záhrade na stránkach Artosi.

bioklimaticka_pergola_ohrievac

Riešenie pre páliace slnko, dážď alebo napríklad odvod dymu

Grilujete radi? S grilovaním na záhrade to bývalo zložité: buď ste boli vystavení rozmarom počasia, alebo na vás pod sklenenou či polykarbonátovou strechou síce nepršalo, ale zároveň nemohol ani odchádzať dym od grilu. Pri pergole ARTOSI máte možnosť rozdeliť strechu do dvoch až troch sekcií, v ktorých ovládate lamely nezávisle na sebe – pred páliacim slnkom alebo dažďom ich v niektorých sekciách môžete úplne zaklopiť av priestore nad grilom budú otvorené, takže sa nikto nebude dusiť dymom.

 


ReflexRol & VizioDron s.r.o.  

Kremnická 26, budova ACK1
851 01 Bratislava, Slovakia
+421 22 10 25 972info@reflexrol.sk

facebook  youtube  

Stretnutie si prosím dohodnite telefonicky, alebo mailom vopred. Tešíme sa na Vašu návštevu.

 

Staňte sa našim
MONTÁŽNYM PARTNEROM

Ak sa chcete stať našim montážnym partnerom, dajte nám o sebe vedieť pomocou nášho formulára.

Dajte nám o sebe vedieť
zaluzie_pergoly_rolety_4zaluzie_pergoly_rolety_320190904_153954bg1