+421 22 10 25 972
ReflexRol, Pergoly, Žalúzie, Rolety, Markízy, Prístrešky, Brány/BLOG

Aký typ vonkajších žalúzií potrebujete?

Vonkajšia tieniaca technika pre rodinné domy a budovy právom býva súčasťou projektov a stavieb. Predstavuje funkčný, ale aj architektonický prvok. Ktoré typy tieniacej techniky si zákazníci vyberajú najčastejšie?

Vonkajšie žalúzie podomietkové a priznané - aké vybrať?

Vonkajšie žalúzie sú najúčinnejšie tieniaci technikou, akú si môžete pre vás dom vybrať. Skvele vyzerajú, majú veľa užitočných funkcií a v neposlednom rade vám šetrí úspory za energie.

Leto pod markízou: ako vybrať tú správnu

Poznáte to. Užívate si letnej pohody s rodinou a priateľmi na záhrade, ale buď neznesiteľne pražia slnko, alebo leje ako z krhly. Počasie si holt nevyberieme. Našťastie existujú vonkajšie markízy, ktoré vás starostí s počasím nadobro zbaví. Poradíme vám, ako si vybrať tú správnu.

Je lepšie, keď má pergola štyri nohy, alebo len dve?

Pergola patrí k obľúbeným miestam našej záhrady. Veď kto by nemiloval zaslúžený oddych v príjemnom chládku? O tom, aké užitočné funkcie pergoly majú, sme písali v minulom článku. Dnes sa pozrieme na to, akým spôsobom pergolu môžete ukotviť a aký je rozdiel medzi pergolou na 2 stojkách a pergolou 4 stojkách.

Screenové rolety HR7 a HR8 ZIP - moderné a praktické.

Hľadáte tieniacu techniku, ktorá bude rýdzo praktická, ale zároveň pekná a "moderná? Presne také sú naše screenové rolety HR7 a HR8 ZIP.

Ako dokonale zatieniť zimnú záhradu? Objavte kúzlo roliet

Je málo priestorov, v ktorých si pripadáte, ako keby ste sedeli vo vnútri a zároveň vonku. Takým geniálnym priestorom je bezpochyby zimná záhrada.

Pergoly ISOTRA: Vyberte si tu svoju!

Pergoly právom patrí medzi najvyhľadávanejšie kúty našich záhrad. Poskytujú príjemné útočisko pred slnkom, dažďom, snehom a v neposlednom rade aj očami zvedavých susedov či okoloidúcich. Všetky tieto aspekty sme skombinovali dohromady a vznikli z toho celkom nové pergoly, ktoré máme v našej ponuke. Čítajte ďalej, ak hľadáte takú pergolu, pod ktorou strávite (nielen) celé leto.

Ako si na záhrade zaistiť súkromie, bez toho aby ste museli stavať vysoké múry a ploty.

Vlastniť rodinný dom je snom skoro každého z nás. Túžime po dostatku miesta, pohodlie a súkromie. Bonusom je určite záhrada, na ktoré radi trávime voľné chvíľky, a tak nie je divu, že pre nás predstavuje pomyselný raj.

Rolety, ktoré si vaše zimná záhrada zamiluje (novinky medzi našimi produktmi)

Zimná záhrada spolu s pergolou patrí medzi najobľúbenejšie kúty nášho domova, do ktorých radi utekáme pred starosťami všedného dňa. Keď sú vhodne zatienené, razom sa premení na miesto, kde môžeme v pokoji odpočívať po celý rok, nech je zima, alebo leto. S neznesiteľným teplom a ťažkým vzduchom účinne zatočí rolety pre pergoly a zimné záhrady.

4

ReflexRol & VizioDron s.r.o.  

Kremnická 26, budova ACK1
851 01 Bratislava, Slovakia
+421 22 10 25 972info@reflexrol.sk

facebook  youtube  

Stretnutie si prosím dohodnite telefonicky, alebo mailom vopred. Tešíme sa na Vašu návštevu.

 

Staňte sa našim
MONTÁŽNYM PARTNEROM

Ak sa chcete stať našim montážnym partnerom, dajte nám o sebe vedieť pomocou nášho formulára.

Dajte nám o sebe vedieť
zaluzie_pergoly_rolety_4zaluzie_pergoly_rolety_320190904_153954bg1